HP nábytek Domašov

HP nábytek Domašov = přední český výrobce postelí a nábytku.

Při nákupu kvalitní postele zvolte výrobce Hp masiv nábytek. Přední český výrobce dřevěných postelí a nábytku s více jak 25letou tradicí. Široká škála různých druhů nábytku pro kompletní vybavení ložnic a dětských pokojů.

         
      

 Extra postele cz je internetový obchod, kde naleznete kompletní nabídku výrobků firmy Hp nábytek.

               

Hp nábytek je jistota na dřevěný nábytek

Sídlo je v Domašově u Brna, kde od roku 1992 vyrábí nábytek z masivu.

Výroba se zaměřuje na výrobky ze smrkového a bukového dřeva. Velkou předností výroby je vlastní zpracování kvalitní smrkové kulatiny pocházející z lesů ČR. A to až po finální produkt. U postelí a skříní od výrobce máte garanci toho, že během celé výroby má nad ní plnou kontrolu.

Pro uspokojení zákazníků všech věkových kategorií nabízí HP nábytek výrobky více stylů, např. selského, ale i moderní severský design. Zajímavostí ve výrobě je tzv. drásaná technika, která je na tuzemském trhu ojedinělá. Nábytkem s drásanými výplněmi můžete zařídit pokoj sobě i vašim ratolestem. V této době jsou nějžádanější vysoké a propracované dřevěné postele Do všech druhů lůžek jsou vyráběny různé typy úložných prostorů. Praktický a prostorný dřevěný nábytek doplní každý pokoj dle potřeby.

Výhody dřevěných výrobků:

  • nábytek je z kvalitní domácí kulatiny
  • nábytek vydrží dlouhá léta
  • vyniká kvalitním zpracováním
  • nábytek můžete snadno kombinovat
  • volíte z mnoha odstínů moření

Známe podrobně jak sortiment, tak technologické postupy výroby nábytku. Dokážeme vám poradit. A právě nejnovější technologie výrobce (zpracování řeziva, přesné obrábění, broušení, povrchová úprava a precizní dílenské zpracování) i nás přesvědčily, že prodej výrobků od HP nábytek je dobrá volba.

Na objednávku nebudete čekat, máme až 95 % katalogu skladem. Využijte proto rychlého dodání všech výrobků až na vaší adresu. Sortiment od HP nábytek jsme také doplnili o matrace od českého výrobce Virgomat. Nemusíte tedy shánět postele a matrace zvlášť, ale koupíte vše snadno na jednom místě.

Při objednávce nad 5 000 Kč vám vše dovezeme až domů úplně zdarma.

     Jednolůžkové postele                  Dvojlůžkové postele                 Dětské postele

 

  

        Úložné prostory                      Dřevěný nábytek                     Patrové postele